Ghidul Serviciilor
Derma Team-Cluj Napoca
inapoi la firma 565 vizite
Poza Servicii cosmetica
Foto

Cu totii stim ca nici un fel de produs cosmetic nu face diferenta  precum genele false, acestea oferind intr-un  timp scurtvolum, lungime si o senzualitate deosebita ochilor. Orice femeie isi doreste  o privire mai atragatoare, mai expresiva pentru anumite ocazii, iar noi va putem ajuta  sa alegeti din multitudinea tipurilor de gene care au asaltat piata, modelul cel  mai potrivit pentru un eveniment. Genele  false le putem imparti in doua categorii mari: gene false individuale sigene false tip banda.

 

 

GENE FALSE INDIVIDUALE

Genele false individuale sunt inserate intre genele naturale, manopera care  necesita multa atentie si rabdare. Firele folosite pentru gene pot fi inserate atit intre genele superioare cat si intre genele inferioare, oferind un aspect placut si natural.In cazul genelor individuale, firele sunt aplicate pe pleoapa mobila si pegenele  naturale. Datorita faptului ca adezivul folosit la aplicarea genelor individuale se usuca destul de repede, aceasta procedura necesita multa  precizie si  rapiditate. Din acest motiv, genele individuale sunt aplicate insaloane de specialitate, de catre artistii make-up.

GENE FALSE TIP BANDA

Cel mai usor pot fi aplicate genele de tip banda. Aceste gene adauga densitate genelor naturale si scot foarte mult  in evidenta  ochii. Cei care vor sa-si puna gene false pentru o anumita ocazie, mai ales daca evenimentul special are loc seara, aleg de obicei genele false de tip banda. Acestea pot fi aplicate relativ usor, iar cu rabdare si atentie oricine  poate invata tehnica aplicarii. Daca sunt aplicate corespunzator si ingrijite, se pot reaplica de foarte multe ori.

VOPSIREA GENELOR

Asigura innegrirea genelor decolorate (de virsta, utilizare exagerata de mascara,omiterea demachierii seara), oferind un aspect natural si ingrijit al genelor. Se efectueaza cu vopsele speciale, aplicate cu grija pentru a nu veni in contact cu ochii si se lasa 15 minute, apoi se sterg cu apa.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.