Ghidul Serviciilor
Derma Team-Cluj Napoca
inapoi la firma 565 vizite
Poza Servicii cosmetica
Foto

PENSATUL  SI FORMATAREA CORECTA  A  SPRANCENELOR

Pensatul impreuna cu formatatul sprancenelor sunt o adevarata arta in obtinerea unui ansamblu armonios al fetei,  accentuand trasaturile in raport cu fizionomia si personalitatea fiecarei persoane.

 Pensatul corect al genelor 

La primul contact pe care il am cu persoana, in calitate de make-up artist, i-mi atrag atentia  trasaturile principale ale fetei si imediat ulterior  sprancenele, acestea fiind punctul de plecare pentru infrumusetare. Nicio alta trasatura a fetei nu este atat de importanta precum sprancenele. 

 

 Un pensat ne poate scapa de corectarea unor imperfectiuni  estetice care si-au pus amprenta negativa asupra fizionomiei (sprincenele prea subtiri imbatrinesc, cele prea groase si apropiate, masculinizeazeaza). 

 

Schimbarea formei sprincenelor ne obliga  insa la pastrarea trasaturilor naturale ale fetei!

 

Pensatul se realizeaza cu instrumente speciale, de buna calitate,sterilizate dupa fiecare persoana.

Intervalul pentru un pensat corect este de 3 saptamini, in acest timp firele au timp sa se regenereze evitandu-se astfel raminerea unor fire sub piele.

 

In nici un caz nu se vor epila sprancenele cu ceara, deoarece firele isi schimba sensul de crestere, iar zona sensibila din jurul ochilor devine foarte fragila!

 

Formatatul sprincenelor mai implica in afara de pensat si alte manopere ca tunsul si raritul firelor, pentru a ajunge la o forma perfecta.

Vopsirea si machiajul corector al sprancenelor

Vopsirea sprincenelor se face dupa ce s-a creat o forma  bine conturata, binenteles in raport cu trasaturile fetei. Datorita multitudinii de culori prezente in trusa unei cosmeticiene, putem jongla cu nuantele  de culoare ale sprancenelor, realizand astfel o armonizare  perfecta cu nuanta parului (ex. par blond-sprincene negre este complet gresit !).

 

Vopsirea sprincenelor trebuie sa tina cont de protejarea ochilor, substantele chimice din vopsea fiind puternic iritante pentru ochi in caz de contact cu acestia, desi  vopselele sunt special concepute ptr sprincene. (Atentie, nu folositi niciodata vopsea de par pentru sprincene!)

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.