Ghidul Serviciilor
Derma Team-Cluj Napoca
inapoi la firma 565 vizite
Poza Servicii cosmetica
Foto
Foto

Machiajul de zi este machiajul pe care  poate si trebuie sa-l poarte orice femeie. 

 

El pune în valoare trăsăturile, fără a fi şocant sau ultrasofisticat. Blush-ul va fi în cantitate mică şi într-o culoare cât mai naturala, iar pentru fardul de pleoape se vor prefera culori deschise. 

 

Conturul ochilor va urmări linia naturală şi va fi foarte subţire, rujul va fi cât mai natural, transparent şi nu în cantitate mare, iar mascara nu va incarca genele. 

 

Fondul de ten e obligatoriu in orice anotimp inclusiv ca factor de protectie fata de agresiunile din mediu extern. (Este si o recomandare a dermatologilor!)

 

Nu uitati, nimeni nu e perfect. In plus sunt zile de oboseala, indispozitie, zile in care machiajul va poate salva. 

 

Va stam la dispozitie cu sfaturi pentru alegerea culorilor, produselor si stabilirea unui machiaj pe care il puteti face ulterior singura.

 

Machiajul de seară se realizeaza în culori accentuate, deoarece lumina artificială estompează intensitatea culorilor, iar fondul de ten poate fi puţin mai închis decât cel folosit pentru machiajul de zi. 

 

Avem voie să facem corecţii, dar ele vor fi cât se poate de bine îmbinate. Putem folosi iluzia optica. Pentru pleoape se vor accentua culorile cu mai multă îndrăzneală. Aplicarea demascara pe gene se va face cu generozitate şi se pot aplica bucheţele de gene false. 

Blush-ul va fi mai intens, la fel şi rujul şi se poate folosi gloss pentru buze (pentru strălucire).

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.