Ghidul Serviciilor
Derma Team-Cluj Napoca
inapoi la firma 565 vizite
Poza Tratamente dermato-estetice
Foto

Lumina rosie face parte integranta din lumina alba (pe care o vedem ziua afara, care poate fi separata in culorile curcubeului= ROGVAIV: rosu- orange- galben- verde- albastru- indigo-violet). 

 

Separarea culorilor care formeaza lumina alba naturala si studiul utilitatii acestora in diferite afectiuni cutanate a fost initiata de cercetatorii de la NASA (SUA). Acesti cercetatori au amplificat si lumina alba pana la valorile luminii intens pulsate si au demonstrat multiplele utilitati ale acesteia in dermatologie si dermato-cosmetologie; si asa au aparut primele aparate IPL!

 

Pornind de la aceste cercetari, s-a constatat ca lumina albastra e utila in tratamentul acneei iar lumina rosie regenereaza colagenul din piele in mod natural si netoxic, colagen degradat prin fenomenul de imbatranire biologica sau prin expunerile excesive la soare in cursul vietii= fotoimbatranirea.

 

Degradarea fibrelor elastice din piele ( componente ale pielii) duce la aparitia ridurilor de diferite adancimi si a pielii “lasate”.

 

In cabinetul nostru dispunem de o lampa cu lumina rosie de cea mai noua generatie (aparuta pe piata europeana in aprilie 2010 in Germania); sunt necesare 20 de sedinte in ritm de 1/saptamana, care produc regenarea blanda si progresiva a colagenului. 

 

Expunerea se face ca la un solar, diferenta e ca solarul distruge pielea si e cancerigen in timp ce lumina rosie o regenereaza, fara durere si fara riscuri. Lampa de care dispunem este conceputa pentru fata, gat si decolteu.

 

Tratamentul poate fi si chiar este indicat sa se asocieze cu alte proceduri de intinerire a pielii, ca: microdermabraziunea, lumina intens pulsata, radiofrecventa bipolara, toate avand efect sinergic si ajutandu-se una pe alta, ducand la obtinerea unui aspect intinerit al pielii, fara bisturiu.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.