Ghidul Serviciilor
Derma Team-Cluj Napoca
inapoi la firma 565 vizite
Poza Tratamente dermato-estetice
Foto
Foto

Laser vascular Coolglide CuteraIn cabinetul nostru se utilizeaza unul dintre cele mai bune lasere vasculare din lume: Nd yag 1064 nm, platforma  americana CUTERA.

Experienta noastra a inceput in anul 2005 cu un laser similar ca principiu, produs de firma Lumenis (ISRAEL) pe vremea in care in Cluj, nu exista nici un laser. 

 

   Am fost primii care am inteles utilitatea acestei metode si ca ea reprezinta viitorul; tratand zeci de persoane cu dilatatii vasculare ale picioarelor sau ale fetei cu rezultate deosebite si stergerea completa a vaselor inestetice. 

 

   Pentru cazuri complicate cu varice am colaborat si colaboram cu chirurgi vasculari de exceptie din Clinica Chirurgie 1 Cluj-Napoca, rezolvand in acest fel toate problemele pacientilor, la toate nivelele vasculare. Pentru toate aceste cazuri dispunem de o arhiva  de poze PROPRII, inainte si dupa tratament.

 

   Terapia laser reprezinta o revolutie in tratamentul leziunilor vasculare cu diverse localizari. La ora actuala se poate trata orice tip de vas (mic-mare), pe orice zona corporala (fata, membre, trunchi).

 

   Terapia laser exclude riscurile interventiilor chirurgicale, precum si durerea sau riscurile scleroterapiei prin injectii de substante in vasele respective.

 

   Principiul laser a fost enuntat de Einstein iar prima aplicatie practica a laserului Nd yag 1064 nm a fost in anul 1961,  pentru oprirea hemoragiilor digestive.

 

INCORPORAREA SISTEMELOR DE RACIRE IN APARATELE LASER MODERNE A DUS LA TRATAMENTE PUTIN DUREROASE SI FARA ARSURI SAU CICATRICI POSTTERAPEUTICE.

 

Inchiderea vaselor se face prin mecanismul termocoagularii sangelui din vas, cu ajutorul razei laser. Microcoagulii formati “lipesc” peretii vasului, sangele nu mai poate circula, vasul devine inutil si se transforma intr-un cordon fibros, fiind distrus de macrofage, sau” coboara” la baza pielii si nu mai este vizibil.

 

INDICATIILE laserului Nd yag 1064 nm:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.