Ghidul Serviciilor
Derma Team-Cluj Napoca
inapoi la firma 565 vizite
Poza Tratamente dermatologice
Foto

 O serie de leziuni cutanate se pot trata prin ‘’topire’’ cu substante chimice cu proprietati distrugatoare asupra tesuturior; acestea trebuie aplicate de medic si nu empiric, dupa diagnosticul corect al leziunii cutanate respective (acest diagnostic corect nu il poate face decat  dermatologul!). 

 

   Aplicarea de solutii caustice necunoscute de catre persoane neautorizate reprezinta o grava lipsa de discernamant a celui care o face si a celui care se lasa tratat. 

 

   Substantele aprobate  pe plan international ca utile pentru cauterizarea chimica se adreseaza verucilor vulgare, verucilor plane, moluscum contagiosum, condiloamelor genitale (leziunilor totalmente benigne si nu cancerelor) si sunt:

   Pentru leziuni premaligne sau maligne, tratamentele trebuie conduse doar de medic care isi asuma si responsabilitatea cu: crema cu 5 fluoro uracil, imiquimod, etc.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.