Ghidul Serviciilor
Derma Team-Cluj Napoca
inapoi la firma 565 vizite
Poza Tratamente dermatologice
Foto

Se realizeaza cu azot lichid, care produce o congelatie a tesutului tintit.

 

Se pot trata leziuni superficiale, mici, non-maligne; pentru leziunile maligne sunt necesare crio-aparate mai sofisticate. 

 

In cabinetul nostru dispunem de unicul spray Cry-ac din tara cu indicator de temperatura, profunzime a congelatiei si sistem de tintire a leziunilor.

 

Crioterapia se indica in: condiloame genitale, keratoze actinice, keratoze seboreice, lentigine, moloscum contagiosum; uneori poate fi utila in dermato-fibroame si hiperplazia glandelor sebacee.

 

   Terapia este insotita de o usoara durere, mai exprimata in zonele cu piele groasa (palme, talpi sau la pulpele degetelor), dar care dureaza foarte putin: 1-2 minute .

 

   Sunt necesare mai multe aplicatii (1-3) la un interval de o saptamana.

 

   Dupa tratament, pielea care initial capata o culoare alba prin congelatie, revine la culoarea normala si zona nu necesita pansament. Dupa tratament, uneori poate sa apara o bula de  congelatie cu lichid in interior care necesita evacuare in zilele urmatoare; evacuarea se face la cabinetul medical.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.