Ghidul Serviciilor
Pyma Kids
inapoi la firma 310 vizite
Poza Carucioare copii
Pret: 2,42 RON
Foto

Descriere Carucior sistem copii Jane Solo Matrix Cup

Sistemul Solo Matrix de la Jane este un sistem complet format din carucior sport si landou auto. Poate fi utilizat de la nasterea copilului pana cand acesta are greutatea 15 kg (aproximativ 4 ani).

Sistemul SOLO MATRIX include:· carucior sport pentru copii SOLO PRO· landou si scaun auto pentru bebelusi MATRIX CUP. Acest landou pentru bebelusi este un sistem innovator marca JANE intrucat are 4 pozitii diferite ale spatarului, putand fi utilizat de la nastere pana ce copilul are aproximativ 13 kg. Poate fi utilizat ca scaun auto pentru bebelusi de la 0 luni intrucat se poate fixa in pozitia 180 grade (se aseaza de-a lungul banchetei din spate, fiind fixat cu centurile de siguranta). Pe masura ce copilul creste, puteti ridica spatarul landoului pana la 138 grade devenind astfel scaun auto tip “ scoica “.

Caruciorul pentru copii Solo Pro de la Jane ofera flexibilitate maxima, fiind ideal pentru viata de oras oferind siguranta si confort. Cadrul este realizat 100% din aluminium, ceea ce face ca greutatea caruciorului sport pentru copii sa fie de numai 8,5 kg. Plierea caruciorului pentru copii Solo Pro se realizeaza telescopic tip “umbrela”, fiind unul dintre cele mai compacte carucioare pentru copii de pe piata.

O particularitate a acestui carucior sport pentru copii se refera la sistemul unic de manevrare cu o singura mana, acest lucru fiind posibil multumita manerului continuu. Solo Pro este singurul carucior pentru copii de pe piata care se pliaza tip “umbrela” si care are in acelasi timp manerul continuu, restul carucioarelor pentru copii care se pliaza tip “umbrela” avand doua manere complet separat. Acest sistem este model patentat de catre Jane.

LANDOUL MATRIX CUP ESTE LANDOUL CU CELE MAI MULTE DISTINCTII INTERNATIONALE PRIMITE !Spatarul landoului pentru bebelusi MATRIX CUP este reglabil in 4 pozitii, astfel ca aveti intr-un singur articol, landoul si “scoica” omologate auto conform reglementarilor privind siguranta in mers a copiilor ECE R44/03.

Landoul pentru bebelusi MATRIX CUP include la cumparare kit-ul aferent prinderii cu centurile de siguranta. Poate fi pozitionat in masina in doua moduri diferite in functie de varsta copilului si anume:1. Pentru grupa 0 luni (0-10 kg), se utilizeaza cu spatarul lasat la 180 grade si ocupa doar doua locuri pe bancheta din spate a masinii.2. Pentru grupa 0 luni + (0-13 kg), se utilizeaza cu spatarul ridicat pana la maxim 138 grade si poate fi utilizat cu spatele la directia de mers a masinii.

MATRIX CUP promoveaza dezvoltarea corecta a spatelui copilului precum si al sistemului respirator al bebelusului. Este realizat din materiale de calitate, moi si pufoase care lasa pielea copilului sa respire. Carcasa este injectata cu polipropilena si apoi este captusita cu polistiren, pentru marirea rezistentei in caz de impact. Include ham de siguranta din neopren cu prinderea in 5 puncte.

Caracteristici generale Carucior copii Jane Solo Matrix Cup

Caruciorul include:o Cosul pentru cumparaturio Copertina de soare de dimensiuni sporiteo Geanta cu paturica de infasat

Caracteristici tehnice caruciorul sport pentru copii SOLO PRO

Caracteristici generale landou si scaun auto pentru bebelusi MATRIX CUP

Include:o Kit-ul autoo Husa pentru picioareo Copertina de soareo Plasa pentru tantari incorporata in copertinao Sistemul PRO-FIX de prindere pe carucioarele Jane

Caracteristici tehnice landou si scaun auto pentru bebelusi MATRIX CUP

Info Carucior sistem copii Jane Solo Matrix Cup

Pretul pentru  Carucior sistem copii Jane Solo Matrix Cup include TVA.Unele specificatii sau pretul pentru acest produs, pot fi modificate de catre producator fara preaviz.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.