Ghidul Serviciilor
La Mircea Macelaru, Carmangerie Si Catering - Bucuresti
inapoi la firma 454 vizite
Poza Produse Carmangerie
Foto

Oferta La Mircea Macelaru’ cuprinde cele mai îndragite sortimente decarne, mezeluri si afumaturi din România, unele mai atractive decâtaltele, fiecare respectând metodele traditionale.

AFUMATURI & MEZELURICALTABOS

Preparam caltabosul cu respect pentru traditie imediat dupa taierea porcului. Bucura-te oricând de gustul de sarbatoare.

 CALTABOS AFUMAT

Varianta afumata a caltabosului aduce un plus de aroma fanilor înfocati ai acestui preparat traditional.

 CÂRNATI "LA BARDA"

Secretul acestei retete este modul de preparare: ingredientele sunt taiate cu toporul, traditional, ca în Bucovina.

 CÂRNATI "LA FUM RECE" GROSI

Produsele „afumate la rece” contin grasime mai multa. Afumarea este profunda, iar rumegusul are un rol important.

CÂRNATI CABANOS

Cârnati polonezi proveniti din porcul „Kaban”, un mascul tânar crescut cu cartofi, fapt care le confera un gust special.

 CÂRNATI DE GRATAR

Destinat în mod special gratarului, acest tip de cârnat îti va completa meniul pentru fiecare iesire cu prietenii.

 CÂRNATI DE PORC AFUMATI

Preparat pentru cei care prefera carnatii de casa cu o cantitate sanatoasa de usturoi în compozitie.

 CÂRNATI PLESCOI PICANTI

Cârnatii de Plescoi a aparut din nevoia de conservare rapida a carnii de oaie. Gustul picant e dat de ardeiul iute rosu.

 CÂRNATI PROASPETI GROSI

Produs maturat, apoi afumat pâna ce obtine culoarea brun roscata care ne place atât de mult.

 CÂRNATI PROASPETI SUBTIRI

Produs maturat, apoi afumat pâna ce obtine culoarea brun roscata pe care o cautam. Subtirei si usor de mâncat.

 CEAFA AFUMATA

Un produs fraged si parfumat, cu un continut suficient de grasime, condimentat dupa reteta noastra.

 CEAFA COAPTA

Preparata prin baituire uscata, opusa celei cu saramura. Bucatile sunt maturate câteva zile în functie de dimensiune.

 CEAFA DE PORC COAPTA

Metoda de preparare este cea cu sarare uscata, opusa celei cu saramura, bucatile fiind tinute la maturat câteva zile în functie de dimensune.

 CIOLAN AFUMAT

Facut dupa reteta clasica traditionala si gata de pus în cele mai îndragite mâncaruri românesti.

 CIOLAN PRESAT

Sunca delicoasa coapta în cuptoarele La Mircea Macelaru, facuta din ciolan afumat sau jambon.

 FLEICUTA AFUMATA

Obtinuta prin fierbere si afumare, are un gust atât de bun, ca nu-ti vine s-o folosesti ca ingredient pentru alte mâncaruri.

 GUSA AFUMATA

Gusa de porc ne poarta înapoi în coplarie, când gustul special obtinut prin fierbere si afumare ne-a ramas întiparit în memorie.

 KAISER TARANESC

Diferenta principala fata de kaizerul afumat este ingredientul principal: în loc de piept de porc, folosim pulpa de porc.

 KAIZER AFUMAT

Kaizerul este pe atât de gustos si complex în arome, pe cât de simpla este reteta sa: piept de porc fiert si afumat.

 LEBAR CLASIC

Recomandat celor care prefera un gust mai condimentat, dar foarte corect echilibrat si gustos în stilul clasic.

 MICI “LA MIRCEA MACELARU”

Micii dusi la rang de arta culinara. Atestati ca produs traditional de Ministerul Agriculturii.

 MONTANA

O delicatesa de muschiulet din carne fina de porc si mirodenii cu o istorie lunga în macelariile românesti.

 MUSCHI FILE COPT

Produs cu continut mic de grasime, obtinut prin maturarea într-un bait de condimente, fierbere, coacere si afumare.

 MUSCHI FILE HAIDUCESC

Mezel crud si afumat, caracterizat prin continutul mai scazut de grasime. Fin, sanatos si pe placul copiilor.

 MUSCHI TIGANESC

Ideal pentru feliere, suculent si extrem de fraged. Este realizat din cele mai fine bucati de cotlet de porc.

 OASE AFUMATE

Coastele afumate prelung, cu putina carne pe ele, sunt secretul pentru prepararea ciorbelor traditionale cu afumaturi.

 PASTRAMA PORC AFUMATA

Gustul inconfundabil de muschiulet care provinde de la pulpa de porc cruda, condimentata special si afumata.

 PIEPT DE PORC COPT SI AFUMAT

Reteta originara din Bucovina. Aspectul de marmura reflecta echilibrul perfect între grasime si carne.

 PIEPT DE RATA COPT

Prin coacere si afumare, obtinem un preparat fraged cu carne de rata suculenta si plina de savoare si mirodenii.

 SALAM DE VARA

Un salam uscat pentru a-si pastra fermitatea si elasticitatea pe timp de vara, dar cu un gust proaspat si fin.

 SALAM POIANA

Un produs local specific, afumat integral, provenit de la pulpa de porc, cu un gust cu adevarat special.

 SALAM RUSTIC

Salamul pe baza de porc realizat prin fierberea si afumarea produsului dedicat celor care prefera un gust bogat.

 SALAM TORPEDO

Un produs semiafumat preparat dupa metoda clasica, din carne tocata de porc si de vita, amestecate cu bucati de slanina.

 SCARICICA AFUMATA

Un produs La Mircea Macelaru cu istorie. Coastele de porc taiate într-un mod specific capata o noua valenta: afumarea.

 SCARICICA EXTRA AFUMATA

Pentru cei care prefera aromele puternice si savuroase, coastele noastre de porc extra afumate sunt alegerea potrivita.

 SLANINUTA DE CASA

În ciuda continutului de grasime, este extrem de benefica pentru organism daca este consumata cu moderatie.

 SUNCA PRESATA

Celebra "Sunca de Praga". Preparatul traditional este adus în forma finala de presa noastra specializata de sunca.

 TOBA CU ORGANE

Toba clasica cu organe în compozitie. Gust traditional proaspat, dedicat iubitorilor adevarati de toba.

 TOBA DE CIOLAN

Gustul îndragit de toba clasica este completat de gustul specific de ciolan afumat. O combinatie unica.

 TOBA DE CURCAN

O reteta pentru ocazii speciale pe care v-o oferim pe toata perioada anului, pentru a va bucura de ea alaturi de cei dragi.

CARNE DE PUI

CARNE DE PUI BIO

PORC SI MÂNZAT

PROSPATURI

SEMIPREPARATE

PRODUSE CU ATESTAT TRADITIONAL

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.