Ghidul Serviciilor
Pierrot Decoratiuni
inapoi la firma 415 vizite
Poza Colectia Villari
Foto
Foto

Villari a fost fondata la sfarsitul anilor 1960. Multe din creatile Villari sunt reproduceri Capodimonte - unele dintre cele mai deosebite portelanuri din lume, iar aceasta activitate da echipei Villari un loc bine meritat printre cei mai buni exponenti ai artei portelanurilor italienesti. Calitatea este de asemenea un specific al portelanurilor Villari si un concept constant in dezvoltarea filozofiei firmei. Acestia sunt factorii care stau in spatele creatiilor lucrate zilnic. Operele lor nu sunt inspirate exclusiv de portelanurile Capodimonte, ci si de stilul Baroc Italian. In ceea ce priveste piesele individuale, trebuie specificat ca fiecare creatie este finisata la cel mai fin detaliu, prin folosirea culorilor pe baza de uleiuri speciale extrase din brad si lavanda. Sunt valorificate mai departe prin aur de 24 de carate si platina, iar unele piese sunt infrumusetate prin adaugarea de cristale Swarovski, pentru a le da o eleganta si-o stralucire unica.

Toate operele Villari sunt semnate de artistul insusi, Cesare Villari, ca o garantie a autenticitatii acestora , sunt imprimate cu marca fabricatiei Villari si cu litera N reprezentant Capodimonte, care denota un stil particular al portelanurilor italienesti. Fiecare piesa este livrata cu un certificat de origine, care ii garanteaza provenienta, faptul ca obiectul este lucrat manual si autenticitatea materialului folosit.Realizate in Italia si exportate in lumea intreaga, portelanurile Villari sunt usor de recunoscut mai ales prin atentia asupra detaliilor si prin rafinament.Prestigioase opere de arta, aceste portelanuri vor fi intotdeauna admirate pentru istoria si traditia pe care o exprima.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.