Ghidul Serviciilor
Beton Art, Bucuresti - Pardoseli Decorative Din Beton Amprentat
inapoi la firma 519 vizite
Poza Beton acidat
Foto
Foto

Betonul acidat si innorat este un amestec de saruri metalice si acizi speciali care penetreaza in porii betonului si are loc o reactie chimica care ii imbunatateste efectiv calitatile, rezistenta si culoarea. In comparatie cu betonul obisnuit, cel acidat capata o frumusete naturala nuantata si durabila in timp. Cu acest sistem se realizeaza podele cu un aspect special, frumos si foarte variat dat de multitudinea de culori si finisaje- vargat, translucid, innorat, lucios, rustic sau antichizat. Se pot obtine efecte cromatice care sa semene cu tipuri variate de marmura sau piatra naturala.

Se intretine foarte usor, este foarte durabil si are o mare rezistenta abraziva. Acizii speciali folositi se imprima atat de bine in beton incat devin parte a acestuia si au o mare rezistenta in comparatie cu oricare alta metoda de colorare. Culorile si nuantele sunt folosite ca o paleta naturala creand un efect estetic cu totul deosebit in acord cu cele mai moderne tendinte creative. Rezultatul este unic si irepetabil si poate satisface cele mai creative si mai exigente proiecte.

Unde se aplica Este folosit in interioarele caselor private si foarte mult in diverse locuri publice, mai ales in restaurante, cafenele, terase, magazine, showroom-uri, expozitii, hoteluri, centre comerciale etc.

Avantajele betonului acidat – Se realizeaza intr-un timp scurt si la un pret accesibil; – Foarte modern si estetic; – Foarte usor de intretinut si curatat; – Mare rezistenta in timp la abraziune – Raport excelent calitate/pret – Foarte practic si comod.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.