Ghidul Serviciilor
Beton Art, Bucuresti - Pardoseli Decorative Din Beton Amprentat
inapoi la firma 535 vizite
Poza Beton amprentat
Foto
Foto

Betonul amprentat sau betonul decorativ este o tehnologie de pavare oarecum noua in tara noastra ce se realizeaza prin imprimarea unui strat crud de beton cu ajutorul unor matrite speciale pentru obtinerea unor suprafete care imita la perfectie diferite forme si texturi de materiale precum piatra naturala, piatra antică, piatra cubică, pietrisul, cărămida, dalele, roca, gresia, marmura si chiar lemnul.

Acest nou sector de pavaje din beton a cunoscut o mare dezvoltare intr-o perioada scurta de timp. In timp ce in intreaga Europa este foarte cunoscut si folosit de peste 25 de ani, in Romania el a aparut relativ recent.

Pentru aceasta se folosesc solutii acide speciale care confera betonului o duritate mare precum si culori variate si permanente. Acestea transforma o placa de beton obisnuit intr-o podea de lux la preturi mai mici comparabil cu marmura, pavelele sau piatra lustruita.

Betonul amprentat este solutia ideala si da o estetica speciala si moderna atat pentru amenajarea zonelor rezidentiale (pardoseli, alei, curti interioare, trotuare, borduri de piscine), cat si a centrelor comerciale si  turistice, targurilor, hotelurilor, teraselor, pietelor, parcurilor, drumurilor de acces, parcarilor, statiilor de benzina sau oricarui alt tip de suprafete.

Acesta este aplicabil atat pe suprafete orizontale cat si pe suprafete verticale: garduri, coloane sau fatade ale cladirilor. Se poate realiza atat in interioarele cladirilor precum si in exterior.

Opţiunile de aspect sunt nelimitate, deoarece poate fi modelat, imprimat, texturat şi colorat într-o multitudine de feluri, singura limită fiind imaginaţia.

Este un produs care confera un aspect decorativ spectaculos, imbinand frumusetea si efectul estetic al materialelor naturale cu durabilitatea in timp. Impreuna dam frau creativitatii pentru concretizarea  ideilor voastre cele mai personale.Întreţinerea presupune de cele mai multe ori doar o simplă spălare cu apa, deoarece petele     nu aderă şi nu impregnează materialul.

Preţurile variază în funcţie de materialele folosite şi de complexitatea lucrării.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.