Ghidul Serviciilor
Beton Art, Bucuresti - Pardoseli Decorative Din Beton Amprentat
inapoi la firma 535 vizite
Poza Piatra spalata
Foto
Foto
Foto

Piatra spalata este unul dintre cele mai ornamentale, rezistente si spectaculoase produse de pavare.

In realizarea acestui tip de pavaj sistemul este asemanator cu cel al betonului amprentat: se toarna o placa de beton in care este incorporata si piatra. Se aplica apoi un produs special care nu permite uscarea la suprafata betonului. Dupa cateva ore se indeparteaza excesul de beton de la suprafata, ramanand modelul de piatra. Se poate aplica intr-un strat de 2-10 cm in functie de necesitate.

Si la acest tip de pavaj puteti opta pentru diverse marimi si forme (rotunda sau sparta) ale pietrisului natural, precum si diverse culori si combinatii ale dispunerii acestora (jocuri de forme geometrice sau cu alte materiale) pentru a crea efecte arhitectonice si cromatice diverse. Unde se aplica

Avantaje – Este cel mai rezistent sistem de pavaj pentru exterior pentru conditiile climatice din Romania; – Efectul estetic dat de piatra naturala este spectaculos; – Se poate realiza in mai multe culori si granulatii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.