Ghidul Serviciilor
Lenjerie-Modelatoare.com
inapoi la firma 274 vizite
Poza Accesorii de slabit
Pret: 143 RON
Foto

Acum poti scapa de celulita si de centimetri in plus FARA EFORT SAU DIETA. Esti o persoana activa sau nu pantalonii termali te ajuta sa scapi de complexe.

Pantalonii pot fi purtati in orice conditii pe orice temperatura atat ziua cat si noaptea insa pentru un randament maxim se recomanda a fi utilizati dupa un program bine stabilit sau combinat cu reprize de sport. Pentru cresterea randamentului utilizarea pantalonilor termali poate fi combinata cu efectele sarii de corp. In acest sens produsul se distribuie impreuna cu o sare speciala pentru gomaj. Mod de utilizare: intr-un recipient se adauga apa calduta si 100-150 g de sare se amesteca pana la omogenizare se aplica pe zonele cu probleme dupa care se imbraca pantalonii.

Daca anumite motive nu va permit sa faceti sport nu va ingrijorati. Se recomanda purtarea pantalonilor termali o ora daca faceti sport sau trei ore daca stati in conditii de relaxare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.