Ghidul Serviciilor
Auto Plus
inapoi la firma 15 vizite
Poza Service auto
Foto

Autoplus Galati poseda un service auto cu cele mai bune dotari tehnice, unde masina ta este tratata cu cea mai mare seriozitate si atentie.

Autoplus Galati service auto ofera servicii complete si facilitati pentru a  asigura confortul si siguranta necesara in efectuarea formalitatilor si reparatiilor necesare masinii dumneavoastra.O echipa profesionista, avand un service auto modern si o dotare de ultima generatie, presteaza in timp record, la cel mai avantajos pret si cea mai buna calitate servicii de mecanica, diagnoza, servicii roti, si multe alte servicii.

Avem in dotare aparatura de diagnosticare de cea mai noua generatie,scule si dispozitive speciale precum si documentatie si programe de diagnosticare pentru majoritatea autoturismelor de fabricatie occidentala.

Pentru a face o programare in service-ul auto Autoplus Galati va rugam sa ne apelati la unul din numerele de telefon afisate pe site.

Promotia Lunii:

  • Inlocuire set distributie orice tip auto cu motoare v6 sau v8Pret manopera 200 ron + TVAGarantie 60.000 km
  • Inlocuire orice tip de ambreiaj toate tipurile 4 cilindri Pret manopera 250 ron +tvaGarantie 24 luni (cu piese achizitionate de la SC AutoPlus SRL)
  • Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
    Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
    Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.