Ghidul Serviciilor
Balaniscu Si Asociatii Recuperari Creante Bucuresti
inapoi la firma 309 vizite
Poza Asistenta si Reprezentare Juridica
Foto

Balanişcu şi Asociaţii, prin departamentul de Asistenţă Juridică şi Reprezentare în instanţă, oferă servicii legale de reprezentare în faţa instanţelor de judecată, acolo unde este nevoie.

Am căutat să optimizăm costurile atât pentru dvs. cât şi pentru compania noastră, fără însă a afecta rezultatul final. Cazurile care nu se rezolvă pe cale amiabilă sunt înaintate în instanţă, pentru a obţine o hotărâre judecătorească prin care să punem în aplicare scopul dvs. Acţionăm astfel: Drept civil: cuprinde norme ce reglementează raporturile patrimoniale dintre persoane fizice, persoane juridice ori între persoane fizice şi juridice. Drept comercial: cuprinde normele ce reglementează raporturile patrimoniale având caracter comercial izvorât din natura actelor şi faptelor juridice (acte şi fapte de comerţ), ori din calitatea specială a participanţilor (comercianţi) la raporturile juridice respective.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.