Ghidul Serviciilor
Cem Mopo Invest
inapoi la firma 92 vizite
Poza Achizitii publice
Foto

Va punem la dispozitie servicii de intocmire a documentatiilor COMPLETE necesare participarii in cadrul procedurilor de achizitii publice.

La prima vedere, sunteti fata in fata cu o licitatie foarte atractiva, dar la care nu puteti participa ? Solutia exista, bineinteles ! Nu trebuie decat sa cunoasteti legislatia temeinic.

Este deasemeni foarte important ca documentatia dvs. de participare sa fie intocmita corect. Un set de documente aleatorii vor atrage dupa sine solicitari de clarificari, care nu fac decat sa incetineasca procesul de desemnare a castigatorului, si sa va iroseasca timpul.

Un aspect foarte important care trebuie avut in vedere de catre dvs. este urmatorul : institutiile publice au obligatia de a desfasura procedurille de achizitii publice intr-o maniera cat mai transparenta cu putiinta. Acest lucru inseamna, implicit, organizarea acestor proceduri ON-LINE. Va putem indruma in vederea participarii si in cadrul licitatiilor, aparent inaccesibile.

Sunteti familiarizat cu utilizarea portalului e-licitatie.ro (S.E.A.P) ? Nu va faceti probleme. Va putem oferi consultanta in utilizarea cu success a acestui portal de achizitii publice.

Nu este suficient sa participi. Este necesar sa fii pregatit 100 % corect pentru a castiga !

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.