Ghidul Serviciilor
Cem Mopo Invest
inapoi la firma 92 vizite
Poza Facilitare import-export
Foto

Va punem la dispozitie o gama larga de producatori consacrati, indifierent de produsul dorit ! Garantam preturi corecte si competitive, produse de calitate in conformitate cu standardele europene si transport prin intermediul firmelor de transport de specialitate (naval sau aerian).

Doriti sa va dezvoltati afacerea, dar sa pastrati si costurile la un nivel scazut ? Doriti sa beneficiati de o paleta larga de producatori de top care sa va ofere produse de calitate ridicata ? Ati gasit produsele cautate, dar preturile nu sunt realiste ?

Venim in sprijinul dvs. cu cea mai buna solutie : contactam noi producatori potriviti dintre care nu trebuie decat sa-l alegeti pe cel cu care sa lucrati. Preturile negociate de echipa noastra vor fi intotdeauna competitive, si vor reflecta calitatea marfurilor.

Verificarea companiei, cat si a produselor ramane in sarcina noastra.

Transportul marfurilor nu reprezinta o problema, acesta poate fi facut la cererea dvs. : aerian, maritim sau auto (functie de tara de provenienta, si durata de transit). Va punem in legatura cu transportatori consacrati, care ofera asigurarea marfurilor dvs. Transportul va fi intotdeauna din depozitul fabricii pana la depozitul dvs.

Doriti sa exportati marfurile dvs., dar nu aveti piata de desfacere ? Ati incercat fara success sa contactati colaboratori din strainatate ? Aici intervenim noi.

Va putem ajuta sa gasiti parteneri de incredere, cu care sa puteti incheia contracte de colaborare.

Solutia cea mai buna pentru prosperitatea afacerii dvs. este sa apelati la noi ! Echipa de profesionisti care va pun la dispozitie informatiile atat de pretioase necesare dezvoltarii dvs.

Scutiti timp si bani, iar in final beneficiati de un serviciu complet. Fara intermediari, personal delegat sau translator! Calitatea produselor este garantata prin intermediul certificarilor recunoscute la nivel international. Firmele producatoare sunt verificate astfel incat cererea dvs. sa fie intocmai procesata.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.