Ghidul Serviciilor
Agentia De Turism Ana Tour & Travel
inapoi la firma 205 vizite
Poza Charter vara 2012
Foto

Oferta Charter Alanya Kahya Resort Aqua | Kahya Resort Aqua charter Turcia 2012

 

Kahya Resort Aqua Alanya

 

Hotel Kahya Resort Aqua & Spa este situat la 110 kilometri de aeroportul Antalya, la 16 kilometri de Alanya si la 2 kilometri de localitatea Konakli, la 50 de metri, peste drum de plaja printr-un pasaj subteran. Hotelul a fost construit în 2012, si are o suprafata totala 34000 mp. Hotelul este format dintr-o cladire de 5 etaje, si are urmatoarele tipuri de camere: 128 camere standard (max. 2+2 persoane, 30-34 mp); 129 camere family (2 dormitoare cu usa, 2 TV, max. 4 pers., 30-36 mp).

 

Dotari camera:

Camerele hotelului sunt dotat cu: aer conditionat individual, room service: contra cost, televizor, seif în camera, gratuit, uscator de par, balcon, telefon, dus, mini-bar (apa, bauturi racoritoare - în ziua sosirii, gratuit). Curatenia in camere se face zilnic, iar schimbarea lenjeriei de 3 ori pe saptamâna.

 

Dotari si servicii: Hotelul dispune de: restaurante a la carte: 2 (pescaresc si otoman - cu rezervare, o vizita la un restaurant o data pe sejur - gratuit), restaurant, spalatorie, internet cafe, 4 baruri, piscina, 5 tobogane de apa, magazine, Wi-Fi în hol, gratuit, frizerie, sali de conferinte: 3 (80-350 de persoane).

 

Relaxare si sport:

Gratuit: aerobic, sala de gimnastica, tenis de masa, baie turceasca, volei pe plaja, animatie, darts, teren de tenis, disco gratuit (intrare si bauturi gratuite pâna la ora 02:00).

Contra cost: sporturi de apa, nocturna teren de tenis si închirierea de rachete de tenis si mingi, masaj, sauna, sala de jocuri.

 

Facilitati pentru copii: loc de joaca, 1 piscina pentru copii, coltul copiilor la restaurant, mini club 4-12 ani.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.