Ghidul Serviciilor
Agentia De Turism Ana Tour & Travel
inapoi la firma 205 vizite
Poza Litoral Romania 2012
Foto

Localizare:

Hotel Arcadia este situat in Mamaia Nord, in zona Hanul Piratilor, la 30 de metri de plaja. Face parte din Complexul Rezidential Marina Regia Residence si este un hotel de 4 stele care ofera oaspetilor sai, pe langa dotarile de calitate, liniste, intimitate si posibilitatea petrecerii unui sejur relaxant si odihnitor la malul marii.

 

Facilitati hotel:

Hotel Arcadia a fist construit in anul 2008 si are 24 de camere si 2 apartamente, impartite pe cele doua nivele si mansarda, fiecare amenajate intr-un mod original si elegant. Pe langa spatiile de cazare, are un restaurant, bar, sala de conferinta, parcare si plaja privata, unde turistii cazati in hotel beneficiaza de sezlong gratuit.

Dotari generale: 6 camere duble standard, 14 camere duble deluxe, 2 camere duble deluxe family, 2 camere duble twin cu paturi suprapuse, 1 apartament Marrakesh si 1 apartament Provence Restaurant Colonial Club, plaja private, parcare pazit, bar cu terasa spre mare, sala de conferinte.

 

Facilitati camere:

Camerele sunt dotate cu sistem de climatizare, televizor LCD, minibar, telefon. Unele camere au balcon si vedere spre mare. Cele doua apartamente – Marrakesh si Provence - au vedere spre mare. Apartamentul Marrakesh are doua dormitoare.Plaja Arcadia este amenajata cu sezlonguri, umbrele, dusuri, grupuri sanitare, beach – bar-uri, locuri de joaca pentru copii. Turistii cazati in hotel au asigurat sezlong si umbrela gratuite.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.