Ghidul Serviciilor
Arini
inapoi la firma 581 vizite
Poza Cursuri calificare
Foto

TIP PROGRAM: Nivelul I de Calificare

TOTAL ORE : 360 ( 120 ore teorie, 240 ore practica)

DESCRIEREA OCUPATIEI:

Camerista este persoana care efectueaza diferite servicii de curatenie in spatiile hoteliere, in camerele clientilor (personalul cazat in hotel), ingrijeste garderoba si obiectele personale ale clientilor( cu permisiunea si la cererea acestora), se ocupa de tot ceea ce reprezinta serviciile de igienizare, curatare si decorare a spatiilor hoteliere.

DESCRIEREA CURSULUI:

Cursul urmareste dobandirea de cunostinte si abilitati necesare desfasurarii in bune conditii a profesiei de camerista hotel, la standarde inalte de calitate, potrivit normelor adoptate si acceptate de Comunitatea Europeana.

Module de curs:

1.Comunicare

2. Igiena

3. Tehnologia meseriei

4. Decorarea si intimizarea spatiilor hoteliere

5.Modulul de practica

PREGATIRE GENERALA MINIMA PENTRU INSCRIERE LA CURS:

Participantii trebuie sa fie absolventi ai scolii generale obligatorii (conform Legii invatamantului nr. 84/1995) sau ai invatamantului obligatoriu raportat la data absolvirii de catre acestia( 8-10 clase, studii minime obligatorii).

CANDIDATI POTENTIALI:

Cursul se adreseaza tuturor doamnelor / domnisoarelor intesesate de a obtine o calificare de camerista hotel, in vederea ocuparii unui astfel de post de munca sau care deja sunt angajate, dar nu poseda inca acest cerificat.Conform standardelor impuse de Comunitatea Europeana, orice persoana ce ocupa un astfel de post trebuie sa fie calificata in acest domeniu.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.