Ghidul Serviciilor
Timtarabum
inapoi la firma 139 vizite
Poza Loc de joca
Foto
Foto
Foto

Au fost odata doi copii. Sunt si acum, si vor ramane mereu copii, pentru ca este o poveste.Pe baiat il cheama Tim , iar sora sa mai mica se numeste Tara .

Tim si Tara au creat un loc de joaca pentru ei si pentru prietenii lor. Locul de joaca este un BUM de distractie, o binecuvantare pt copiii  care vor sa uite de lumea adultilor.

Pentru ca locul de joaca sa fie si loc de intalnire pentru ceilalti prieteni ai lor, Tim si Tara s-au gandit sa-l numeasca

 

 Tim se da in tobogan toata ziua si o invinge pe Tara la fotbal de masa. Tara nu se supara niciodata, pentru ca ea este castigatoare la air hockey.

 

Pentru ca prietenii lor sa ramana mai mult timp alaturi de ei, la joaca, Tim si Tara s-au gandit sa le ofere parintilor invitati un loc de joaca si pentru ei! Astfel au adus jocuri inteligente, de logica si strategie de la partenerii Timtarabum.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.