Ghidul Serviciilor
Anveloshop - Anvelope Si Jante Auto
inapoi la firma 1238 vizite
Poza Livrare Gratuita Anvelope si Jante
Foto

La comanda de minim 4 anvelope sau 4 jante va oferim livrarea gratuita.

Comandati acum minim 4 anvelope sau 4 jante si beneficiati de livrarea gratuita in toata tara. Aceasta oferta speciala de livrare gratuita pentru comenzile de minim 4 anvelope sau 4 jante se aplica pentru majoritatea localitatilor din tara. Pentru a fi siguri ca puteti beneficia de aceasta oferta, va rugam sa va asigurati ca localitatea dvs. de livrare figureaza pe lista cu livrare gratuita : Lista localitatilor cu livrare gratuita.

La finalizarea comenzii de anvelope transmisa de pe site va rugam sa alegeti la Metoda de livrare optiunea "Livrare gratuita pentru minim 4 anvelope"; automat costurile livrarii vor fi eliminate. Pentru comenzile de jante precizati operatorului de vanzari sau in formularul de comanda "Livrare gratuita pentru minim 4 jante"

Pentru comenzile transmise telefonic, operatorul AnveloShop care va prelua comanda va verifica impreuna cu dvs. daca comanda indeplineste conditiile de mai sus pentru a va putea oferi livrarea gratuita a anvelopelor sau jantelor alese.

Va multumim.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.