Ghidul Serviciilor
Uk Study Romania - Constanta
inapoi la firma 166 vizite
Poza Suport 24H
Foto

Suport 24hMutarea intr-o tara noua poate fi o experienta descurajanta, deoarece sunt multe lucruri cu care trebuie sa te adaptezi, sa le inveti intrucat apar multe intrebari la care trebuie sa raspunzi: CUM? UNDE? POT? CE SE INTAMPLA DACA? … si lista continua.

24 Hours Student Support alunga aceste incertitudini oferindu-ti acces la reprezentantii UKSTUDY din Marea Britanie. Ei sunt acolo pentru a raspunde la intrebarile pe care le ai dupa sosirea in UK, sa te sfatuiasca cu privire la diferite situatii pe care o sa le intampini, cum ar fi ce documente sa completezi pentru diferite acte, facturile la utilitati, aspecte cu privire la transport, cazuri de urgente etc.Noi iti oferim suport 24 de ore din 24, numere de telefon si adrese de email pentru a ne contacta atunci cand ai vreo problema de rezolvat sau pur si simplu iti e dor de casa.

AMBASADA ROMANIEI IN UKADRESAArundel House4 Palace Green, LondonCOD POSTALW8 4QDTELEFON+44 (0) 207 937 9666FAX+44 (0) 20 7937 8069EMAILroemb@roemb.co.ukWEBhttp://londra.mae.ro/index.php?lang=ro 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.