Ghidul Serviciilor
Abby Mob Select
inapoi la firma 1473 vizite
Poza Mobilier dormitor clasic
Foto

Mobila dormitor in stil clasic , cu fronturi din lemn masiv de arin si carcasa din panouri furniruite cu furnir din lemn de cires in finisaj lacuit lucios. Disponibila in culoare cires ( C1 )

Mobila Dormitor Firenze creeaza o nota speciala conferita de designul clasic, si detaliile de design cu model roman, cat si de esenta din lemn de cires folosita pentru finisare.Partea de lemn masiv este baituita si lacuita iar furnirul este tratat pentru obtinerea finisajului final.Colectia de mobila in componenta urmatoarele piese de mobilier: comoda, dulap, pat, noptiera, oglinda. Piesele din cadrul colectiei de mobila se pot achizitiona si separat, existand posibilitatea de a-ti alege cate piese de mobilier doresti, sau doar o singura piesa, sau a le combina cu piese din alte colectii de mobila, creand spatiul tau unic si realizand propriul tau design interior.

Fronturile sunt din lemn masiv, iar compartimentarile interioare din panouri furniruite

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.