Ghidul Serviciilor
Abby Mob Select
inapoi la firma 1473 vizite
Poza Mobilier dormitor modern
Foto

Dormitor in stil modern minimalist realizat din panouri furniruite cu furnir din lemn de stejar in finisaj semilucios. Finisarea este cu pori deschisi, in acest fel fibra lemnoasa este reliefata si vizibila. Mobilierul este disponibil in culoare cafeniu inchis ( WENGE – Y1 ). Dormitor modern ce are la baza Sistemul de dulapuri modulare More, disponibile in 10 variante constructive.

Toate dulapurile au bara de umeras si polite, indiferent de marime. Fiecare dulap este dotat standard atat cu polite cat si cu bara pentru umerase. Se poate utiliza bara de umeras (scotand politele) sau politele in cadrul unui singur corp de dulap. Datorita inaltimi de 212 cm a dulapurilor, in locul barei obisnuite, se poate cumpara optional Bara pentru umerase rabatabila, care se coboara pentru a pune si lua hainele, apoi se ridica la loc. In acest fel se obtine mai mult spatiu usor accesibil pentru asezarea hainelor pe polite.

Daca se cumpara un dulap cu 3 usi se poate folosi la alegere corpul cu 2 usi sau corpul cu o usa in spatiu pentru folosirea umeraselor.

Partea de lemn masiv este baituita si lacuita iar furnirul este tratat pentru obtinerea finisajului final.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.