Ghidul Serviciilor
Autoexpertasig Company
inapoi la firma 208 vizite
Poza Descriere firma
Foto

RCA Iasi este o companie de consultanta in domeniul asigurarilor din Iasi, ce se adreseaza atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice din Romania. Am intrat pe piata asigurarilor de 6 ani, timp in care am gasit strategia perfecta de calcul a celui mai ieftin RCA In functie de solicitarile clientilor, compania noastra dezvolta o colaborare treptata cu specialisti in asigurari pentru fiecare segment de activitate in parte. Dispunem de o echipa cu experienta in domeniul asigurarilor va sta la dispozitie pentru a va oferi cele mai avantajoase preturi RCA si, la solicitarea dumneavoastra, recomandarile de care aveti nevoie pentru a face cea mai buna alegere. La noi puteti gasi cele mai ieftine preturi la politele RCA precum si la celelalte tipuri de asigurari.

Avantaje client :Comanda asigurarea RCA sau orice alt tip de asigurare prin intermediul nostru beneficiezi de : preturi fara concurenta reduceri suplimentare livrare gratuita in Iasi (pentru restul oraselor livrarea se va face prin intermediul serviciilor de curierat cu plata la destinatie) consultanta in cazul dosarelor de dauna.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.