Ghidul Serviciilor
Electro Frigo Style Buzau - Instalatii De Climatizare, Echipamente Frigorifice
inapoi la firma 306 vizite
Poza Instalatii frigorifice industriale
Foto

Premiza firmei ELECTRO FRIGO STYLE este aceea de a mentine calitatea in instalatiile frigorifice(echipamente frigorifice) pornind dela proiectare pana la punere in functiune.Ne adresam beneficiarilor din industria alimentara, farmaceutica, distribuitorilor si fabricantilor de produse ce necesita pastrare la temperaturi coborate, laboratoarelor, spitalelor, comerciantilor de produse alimentare si restaurantelor.

Cu un bogat portofoliu de clienti in instalatii frigorifice (camere frigorifice, vitrine frigorifice, camere de congelare industriale) putem satisface orice cerere pe piata industriei frigului.

Pentru noi orice proiect este cu totul special si indiferent de anvergura lui i se va acorda o maxima de importanta pentru a mentine calitatea lucrarilor. Calitatea desfasurarilor lucrarilor unui proiect este asigurata de un personal calificat in domeniu dotat cu scule si echipamente specifice de inalta calitate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.