Ghidul Serviciilor
Tim-Ice Company
inapoi la firma 306 vizite
Poza Agregate frigorifice
Foto

Sfera acoperita de agregatele frigorifice Copeland Scroll™  cuprinde modele potrivite tuturor aplicatiilor de refrigerare. Printre aplicatiile uzuale se numara: vitrinele frigorifice din super/mini marketuri, depozitele frigorifice, tancurile de racire a laptelui, etc.

Agregatele frigorifice Copeland Scroll sunt disponibile in marimi normale precum si mai mari pentru a asigura cea mai buna operare in conditii extreme ( ambient ridicat sau temperaturi ridicate de evaporare).

Agregatele Copeland Scroll™ sunt disponibile in doua categorii:

Au la baza compresoare ZB/ZR Copeland Scroll.Cele ce au in componenta compresoarele ZB cuprind modele ce variaza de la 2 la 15 CP, la temperaturi de evaporare de la +12.5ºC ce pot cobora pana la -30ºC .

Au in componenta compresoarele ZF Copeland Scroll, potrivite pentru temperaturi scazute. Temperaturile de evaporare sunt de la +7ºC la -45ºC, la o putere intre 3 si 15 CP.

Agregatele Copeland Scroll™ insumeaza toate caracteristicile  pe care le prezinta compresoarele Copeland Scroll™.

Cele mai importante caracteristici sunt:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.