Ghidul Serviciilor
Tim-Ice Company
inapoi la firma 306 vizite
Poza Usi Frigorifice
Foto

Usa culisanta este realizata pentru a putea fi utilizata la camere frigorifice cu temperaturi de 0°C. Confectionata din tabla de otel cu grosimea de 0,6 mm, standard vopsita in alb RAL 9010 (optional si in alte culori) sustinuta de o structura din PVC atent studiata pentru a rezista si la temperaturi scazute. Acest tip de usa poate fi executat si in varianta inox (AISI 304). Tocul usii este prevazut cu ramforsare interne pentru aplicarea diferitelor accesorii si realizat dintr-un profil PVC care prin concetia sa permita ascunderea tuturor elementelor de fixare pe panou sau zid.

 

Acest tip de usa culisanta este realizata pentru a putea fi utilizata la camere frigorifice cu temperaturi de – 30°C. Confectionata din tabla de otel cu grosimea de 0,6 mm, standard vopsita in alb RAL 9010 (optional si in alte culori) sustinuta de o structura din PVC atent studiata pentru a rezista si la temperaturi scazute. Tocul usii este prevazut cu ramforsari interne pentru aplicarea diferitelor accesorii, la interior avand spatii atent studiate pentru montarea rezistentelor electrice necesare blocarii usii prin inghetare. Acest tip de usa poate fi executat si in varianta inox (AISI 304).

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.