Ghidul Serviciilor
Fia New Fashion
inapoi la firma 262 vizite
Poza Despre noi
Foto

Creatii originale, pline de farmec, rafinament si eleganta, va vor inspira pentru a va alege mai usor modelul care va avantajeaza.

Aici veti gasi rochia perfecta , unica, pentru un eveniment special ( cununie, nunta sau botez) dar si pentru alte zile festive ( onomastica, zi de nastere, serbare, banchet sau bal ).

Imaginatia si indemanarea noastra va vor aduce bucuria de a va reinventa, de a va scoate in evidenta toate calitatile feminine.

Suntem buni profesionisti, stim exact cum trebuie sa fie imbracata o persoana in anumite ocazii precum si in orice moment.

Veti fi stralucitoare, superbe, diafane. Veti fi “ Printese “ in zilele festive si “Regine “ in apusul lor. Va vom aduce bucuria tineretii, bucuria de a fascina prin stil, rafinament, eleganta si bun gust.

Fiecare persoana este unica in felul ei. Iar noi respectam unicitatea tocmai prin creatiile noastre .

Vom fi incantati sa va oferim tot sprijinul in alegerea modelului potrivit.

Beneficiati de consiliere specializata, incepand cu alegerea materialelor si sfarsind cu stabilirea exacta a fiecarui detaliu pentru modelul ales.

Toata experienta noastra va sta la dispozitie, pentru ca Dumneavoastra sa fiti multumite, frumoase, fericite si incantatoare.

Cu cat veti fi mai frumoase si mai admirate in rochiile create de noi, cu atat vom fi si noi mai inspirati si inventivi pentru a va fascina cu noile noastre creatii.

Casa noastra de moda va sta la dispozitie.

Vizita Dumneavoastra ne onoreaza.

Va multumim ca ne-ati ales pe noi !

FIA New Fashion

Casa Elegantei

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.