Ghidul Serviciilor
Constructii Feroviare Moldova, Iasi
inapoi la firma 197 vizite
Poza Descriere firma
Foto

Societatea Comercială Construcţii Feroviare „Moldova” S.A. s-a înfiinţat în anul 1950 la Iaşi, în scopul executării lucrărilor aferente căilor de comunicaţii şi telecomunicaţii pe întregul teritoriu de Est al Romaniei.Societatea Comercială Construcţii Feroviare „Moldova” S.A. Iaşi face parte din categoria firmelor de tradiţie, din aceasta parte a tarii, fiind un lider recunoscut al pieţei construcţiilor feroviare, activeaza in toate sectoarele de constructii, indeosebi in constructiile de cale ferata, drumuri si poduri.Această poziţie s-a obţinut printr-o flexibilitate organizatorică bună şi dotare logistică superioară.Managementul calitatiiSocietatea este certificata conform sistemului de management al calitatii standard ISO 9001:2008, detine certifcat de calificare a executiei constructiilor eliberat de ARACO Romania, autorizatii de furnizor si agremente eliberate de organismul de certificare AFER. Misiune:Furnizarea unui pachet integrat de servicii in domeniul investitiilor si constructiilor.

 

Personalul  Circa 320 salariaţi - muncitori calificaţi în toate domeniile (constructori de cale ferata,instalatori, fierari betonisti, dulgheri, asfaltatori, mecanici) si cca. 30 ingineri si tehnicieni cu experienţa şi agrementări pe profil de: construcţii cai ferate, construcţii drumuri si poduri, construcţii civile si edilitare, canalizări si aducţiuni de apa. Noi punem accent pe durabilitatea, funcţionalitatea şi siguranţa produselor oferite cât şi pe promptitudinea, corectitudinea şi competenţa pentru servicii.În domeniul protecţiei mediului se pune accent pe aplicarea noilor tehnologii în domeniu, care să fie nepoluante, materiale de calitate, certificate şi garantate, care să asigure la standarde europene securitatea ecologică şi sanitară a utilizatorilor produselor firmei.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.