Ghidul Serviciilor
Greta Oto Event
inapoi la firma 65 vizite
Poza Descriere firma
Foto
Foto
Foto

Aveti de organizat un training, conferinta, intalnire regionala, eveniment special ? Colegii te bombardeaza cu idei si toti anticipeaza momentul ?Ai doar cateva zile sa pui totul la punct si iti fuge gandul la alte sarcini cu termen foarte apropiat ?Noi stim ca acesta poate fi un task descurajator dar Greta poate face totul pentru tine.

Echipa Greta Event este concentrata pe conceptul de business travel iar specialitatea noastra consta in oferirea unui serviciu de travel de-a dreptul personalizat, care combina relaxarea cu un plan fara cusur.

Fie ca vrei sa motivezi, inveti, informezi sau inovezi , locatiile noastre sunt cadrul potrivit pentru atingerea obiectivelor de dezvoltare si motivare a colegilor tai !

Aveti nevoie de idei interesante pentru o zi de activitate uimitoare, un cadru pentru o conferinta de calitate, un dirijor pentru o partitura de team building sau o combinatie de toate trei ? Suntem plini de idei grozave !

Prezenti pe tot parcursul evenimentului ne adaptam la cerintele suplimentare.

Cautati o locatie pentru :

        conferinta     ?                 training     ?                special event  ?          different week end ?

 

Pachetul de servicii il alegem in functie de motivul evenimentului. Acesta poate include :

- materiale promotionale care anunta evenimentul, costume, momente artistice cu muzica si animatie, teatru, karaoke, dansatori si actori vor interpreta piesele preferate, corturi, artificii, efecte speciale, sonorizare, transport

- decorare spatii si aranjamente de atmosfera: flori, lumanari, drapaje pentru pereti si tavan, candelabre, fructe sculptate, baloane, confetti... Astfel se creaza acel cadru care se potriveste evenimentului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.