Ghidul Serviciilor
Eurofence
inapoi la firma 221 vizite
Poza Garduri electrice
Foto
Foto

Numărul gardurilor electrice de securitate este în creștere în Europa, datorită ratei ridicate a infracționalității din ultima perioadă (consecință a crizei financiare).

Gardul electric de securitate se poate caracteriza prin descurajare, întârziere si detectare."D.I.D" - Trei litere care fac un gard electric de securitate eficient, numit în cele de mai jos, GES.- Descurajează: Majoritatea oamenilor au un respect natural pentru curentul electric. Prezența plăcuței de avertizare a GES-lui în majoritatea cazurilor este îndeajuns pentru descurajarea infractorilor. 

- Întârzie: Un GES este un obstacol fizic, care prin prezența sa întârzie infractorii de a pătrunde într-un perimetru, chiar și neelectrificat. 

- Detectează: Pe lângă șocul electric dureros la care este supus infractorul prin atingerea GES-lui, se declanșează și dispozitivele de alarmare: acustică, vizuală sau atenționarea prin GSM.

Important!!!

GARDURILE ELECTRICE DE SECURITATE SE VOR INSTALA NUMAI DE PERSONAL CALIFICAT RESPECTÂND STANDARDELE ȘI RECOMANDĂRILE NAȚIONALE ȘI/ SAU EUROPENE ȘI/SAU INTERNAȚIONALE, ÎN CAZ CONTRAR ÎN URMA INSTALĂRII NEPROFESIONALE ACESTEA POT PERICLITA VIAȚA CELOR CARE INTRĂ ÎN CONTACT DIRECT SAU INDIRECT CU ELE.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.