Ghidul Serviciilor
Sighma Invest
inapoi la firma 101 vizite
Poza Despre noi
Foto

SC SIGHMA INVEST SRL este o companie tanara si dinamica, fiind formata din 31 de salariati, inalt calificati cu vasta experienta in domeniul SERVICIILOR ELECTROENERGETICE. Societatea a avut grija ca personalul sa fie foarte bine motivat si sa aiba in plus un nivel ridicat al conduitei profesionale si al comportamentului. Infiintata in anul 2004 SC SIGHMA INVEST SRL a ajuns astazi o societate apreciata in domeniul SERVICIILOR ELECTROENERGETICE. Suntem specializati: proiectare si executie posturi de transformare, retele electrice, instalatii electrice, iluminat public, iluminat arhitectural, iluminat ornamental, studii de fezabilitate si proiectare parcuri centrale EOLIENE si panouri cu celule fotovoltaice.

In domeniul instalatiilor electrice, SC SIGHMA INVEST SRL are o oferta consistenta si capacitatea de a obtine avizele necesare de la EON MOLDOVA, ENEL, ELECTRICA.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.