Ghidul Serviciilor
Viva Facilities
inapoi la firma 139 vizite
Poza Descriere firma
Foto

Ai o idee, o schita sau o poza? Ai vazut undeva un proiect deosebit? Vino la noi si impreuna cu designerii nostri vom crea mobila personalizata astfel incat locatia/spatiul tau sa fie intradevar perfect,UNIC, sa te reprezinte!

 Dintre produsele si serviciile oferite putem evidentia productia de mobilier serie si la comanda, dotari birouri, productia si comercializarea de scaune, productia si comercializarea de mobilier metalic, mobilier industrial, sisteme de depozitare, mobilier comercial, arhive, dulapuri pentru vestiare, banci pentru vestiare, productia si distributia de echipamente de lucru si protectie, servicii de reparatii mobilier, montaj mobilier, retapitare scaune si canapele, renovari incaperi de birou,  personalizari si inscriptionari.

 Stim ca economia traverseaza o perioada grea si de aceea suntem gata sa/ adaugam si alte avantaje majore ofertei noastre: transport GRATUIT, montaj GRATUIT al pieselor de mobilier achizitionate de la firma noastra, design si masuratori GRATUITE!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.