Ghidul Serviciilor
Cando Exim
inapoi la firma 191 vizite
Poza Mentenanta
Foto

Pentru ca sistemele de detecţie şi avertizare la incendiu să funcţioneze la parametrii proiectaţi ele trebuie verificate periodic de o firmă specializată şi avizată în acest domeniu. Serviciul si mentenanţa au ca scop functionarea optima a sistemelor montate prin intretinere preventiva, predictiva si corectiva. În cazul constatării unor deficienţe sau funcţionări anormale ale sistemelor se anunţă imediat firma specializată care va interveni pentru reparaţie şi repunerea sistemelor la parametrii proiectaţi.

Unul din avantajele intretinerii continue a echipamentelor de catre personal calificat il constituie reducerea frecventei incidentelor, prin atenuarea efectelor uzurii echipamentelor. Un alt avantaj este evitarea disconfortului creat de situatii limita si cautari de moment a unui prestator de servicii in intretinerea unor astfel de echipamente.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.