Ghidul Serviciilor
Tbi Barter Europe
inapoi la firma 101 vizite
Poza Prezentare TurkBarter
Foto

Oferind societatilor posibilitatea de a-si cumpara necesitatile cu cel mai convenabil instrument de plata pentru ele adica cu marfurile produse si serviciile prestate, Sistemul comercial Barter este un sistem de reglementare care ajuta intreprinderile sa se finanteze din propriile lor resurse si a transformat acest lucru in obicei. Sistemul Barter pe langa contributiile aduse firmelor joaca si un rol important in comertul international.

Barterizarea datoriilor internationale sau furnizarea prin barter a produselor sau serviciilor necesare fara a scoate numerar din depozitele din tara este foarte importanta pentru tari in echilibrarea balantelor economice. In operatiunile barter, societatilor intermediare Barter le revin mari responsabilitati in realizarea acestor sensibile echilibre. Cel mai important obiectiv al societatii barter, este sa dea pietii increderea de care are nevoie, sa incheie acorduri barter internationale si sa-si indeplineasca responsabilitatile fata de firmele membre si tara sa.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.