Ghidul Serviciilor
Tbi Barter Europe
inapoi la firma 101 vizite
Poza Uniunea Mondiala Barter
Foto

IRTA (International Reciprocal Trade Association) a fost infiintata la data de 31 august 1979 cu scopul de a ghida industria corporativa Barter din Statele Unite ale Americii si de pe  glob si de a extinde  in cadrul unor standarde ridicate, comertul efectuat in acest domeniu. IRTA  este implicata in  activitati cum ar fi cercetarea si redirectionarea  cu privire la comertul Barter, oferirea de servicii de banca de date, securitate, realizare a relatiilor comerciale internationale, consultanta tehnica, dezvoltarea societatilor nou incepute, masuratori industriale si  realizarea  de publicatii.

In prezent IRTA este reprezentata in aproape treizeci de tari: SUA, Canada, Anglia, Australia, Malaezia, India, Thailanda, Coreea de Nord, Japonia, China, Mexic, Brazilia, Argentina, Chile, Noua Zeelanda, Columbia, Turcia, Italia, Franta, Belgia, Olanda, Germania, Rusia, Ungaria, Austria, Sri Lanka si Islanda. Afilierea ca membru la organizatie este deschisa tuturor persoanelor si institutiilor care doresc sa-si aduca aportul in sectorul Barter.

In fiecare an are loc adunarea membrilor si se organizeaza una sau mai multe conferinte educative cu scopul de a-i instrui pe cei ce servesc in industrie si de a-i ajuta sa-si imbunatateasca aptitudinile profesionale. Programul de competente industriale furnizeaza persoanelor calificate unul sau mai multe certificate de specializare. O piata de schimb de informatii si o organizatie de consiliere de specialitate sprijina nou-venitii in industria Barter. IRTA implementeaza o varietate de programe de servicii publice si de asemenea Comitetul de Activitate Politica ( BARTERPAC) in conformitate cu decizia unei Comisii Electorale Federale speciale permite ca imprumuturile comerciale reciproce si ajutoarele similare sa fie furnizate candidatilor electorali federali de catre parteneri, administratorii si personalul administrativ al societatilor barter. Imprumuturile comerciale reciproce sunt acceptate de catre Comisia Electorala Federala (FEC) bazat pe principiul ca un imprumut comercial reciproc este egal cu un dolar. Consiliul de Administratie este format din zece membri si fiind un membru al consiliului, Turk Barter are contributii semnificative la dezvoltarea industriei de barter in Turcia cat si la nivel mondial. Consiliul de Administratie se intruneste de patru ori pe an. La reuniunile organizate cu ordini de zi definite, sunt discutate aspecte cum ar fi acceptarea aderarii la barter a societatilor nou candidate, bugetul general al IRTA, ce trebuie facut in ceea ce priveste industria barter din alte tari, solutionarea litigiilor care decurg din tranzactii barter efectuate de catre societatile barter intre ele, activitatile generale ale Universal Currency gestionat de catre IRTA. In fiecare an, societatile barter care sunt membre ale IRTA si cele care nu sunt membre dar care sunt interesate sa participe la reuniunile barter, se reunesc in Congresul General. In Congresul General se discuta despre sprijinirea societatilor barter pentru a se intelege reciproc, in acelasi timp sunt indicate initiative comerciale, sunt oferite training-uri si sunt realizate rezolutii strategice comune.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.