Ghidul Serviciilor
Bib Star
inapoi la firma 741 vizite
Poza Cantare electronice
Pret: 1.700 RON
Foto

Balantele din seria WLC/C2 sunt destinate determinarii cu precizie a greutatii atat in conditii de laborator cat si in conditii industriale. Aceste balante pot fi utilizate si in locuri unde nu este posibila alimentarea la reteaua de 220 V datorita alimentarii cu acumulator intern reincarcabil. Ideal pentru magazine de bijuterii, case de amanet,farmacii,laboratoare?»?

 cantar bijuterii 2 zecimale , cantar bijuterii 3 zecimale?»? cantar bijuterie omologat, cantar cu metrologie?»??»? Toate variantele constructive au platanul de cantarire din inox, afisajul este tip LCD iluminat si sunt echipate cu interfataRS232. Balantele sunt prevazute din constructie cu posibilitatea de cantarire prin agatarea greutatii sub balanta.?»?

Dimensiune platan: 125 x 145 mm. Platan din inox. Alimentare: priza 230V si acumulator 3,4 Ah Afisaj: LCD, fundal iluminat Domeniu de cantarire: 0 - 600 g. Diviziunea de cantarire: 0,01 g Timp de stabilizare: 3 secunde Dimensiuni (L x l x h): 244 x 174 x 78. Conditii de operare: +15°C - +30°C. Disponibil in varianta cu calibrare externa. Verificare metrologica valabila 1 an de la cumparare. Garantie: 1 an?»?

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.