Ghidul Serviciilor
Bib Star
inapoi la firma 741 vizite
Poza Masini de numarat si verificat bancnote
Pret: 1.550 RON
Foto

Rapidcount Ratiotec S60 este o solutie ideala pentru numararea profesionala rapid si eficienta recomadata pentru  cantitatile medii si mari de bani.

Masina de numarat bani cu design modern si inovativ, foarte usor de utilizat , foarte accesibila ca pret, . Dispune de un sistem integrat de detectare a bancnotelor false ce poate fi activat de catre utilizator. Masina detecteaza automat si se opreste la detectarea falsurilor. Senzorii integrati detecteaza bancnotele mai mici, uzate, deteriorate, lipite sau inlantuite.

Numaratorul de bancnote are certificat de securitate de nivel 3 cu o rata de detectie de 100% la destele de detectare a monedei false.

Detectie cu ultraviolete - doar pentru Lei si Euro Presetare oprire la 5, 10, 20, 50, 100 bancnote. Pornire automata . Functie de adunare Viteza maxima de numarare: 1000 bancnote/minut Capacitate de inserare: 100 bancnote. Capacitate evacuare: 200 bancnote. Dimensiuni (L x l x h): 330 x 265 x 220 mm. Greutate: 7,5 kg Origine marca: Germania

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.