Ghidul Serviciilor
Omega Sud
inapoi la firma 137 vizite
Poza Separatoare grasimi
Foto

Separatoarele de grasimi sunt folosite pentru separarea si retinerea grasimilor din apele menajere, in principiu provenite de la bucatarie dar si a lichidelor usoare ne-biodegradabile care pot proveni de la masina de spalat cat si de la dus. Ca si gama de utilizare vorbim de o varietate de ramuri ale industriei carnii si a laptelui, dar si in restaurante si fast food – uri.

Grasimile sunt substante de origine vedetala sau animala cu masa volumetrica mai mica decat 0.95 grame / cmc , care sunt partial sau total insolubile in apa si sunt saponificabile.

Separatoarele de grasimi proiectate si construite de OMEGA SERVICII SUD au forma paralelipipedica ( pentru debite de 0.5 litri/sec si 1 litru / sec) si forma cilindrica orizontala pentru debite de peste 1 litru /sec. Sunt confectionate din poliesteri armati cu fibra de sticla cu o grosime intre 0.3 cm – 1 cm in functie de volum.

In interior separatorul prezinta 3 zone distincte cu roluri diferite:- trapa de namol ;- camera de depozitare a grasimilor – cu rol functional distinct ;- camera de limpezire;

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.