Ghidul Serviciilor
Delta Print
inapoi la firma 766 vizite
Poza Panouri publicitare
Pret: 117 RON
Foto

Panourile publicitare 100 x 140 cm reprezinta o metoda economica de promovarea a afacerii, brand-urilor sau mesajelor promotionale. Foarte utile in campaniile de promovare, panourile, au un impact puternic in randul consumatorilor. Suportul dur din plastic PVC indoor cu greutate redusa, este usor de prelucrat si transportat la locul dorit. Se fixeaza cu benzi dublu adezive, suruburi autofiletante, suruburi cu cap decorativ sau suspendate cu guta si sunt recomandate pentru mediul indoor.

Imprimarea se realizeaza pe autocolant de vynil lucios (Self Adhesive Vynil Glossy PVC-WZL) care asigura o claritate extraordinara a printurilor. Uscarea rapida si absorbtia redusa permit obtinerea de rezolutii foarte mari. Suporta laminare la rece si la cald.

 

Aplicatii: panouri, reclame, semne indicatoare, materiale promotionale, decoratiuni, amenajari magazine, amenajari interioare.

 

Detalii tehnice:

Costuri:

Livrare:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.