Ghidul Serviciilor
Garsoniere Regim Hotelier
inapoi la firma 199 vizite
Poza Cazare Bucuresti
Foto

Inchiriaza apartamente pentru termen scurt, avand la dispozitie o gama diversificata de oferte la preturi avantajoase si TVA de doar 9% pentru a face alegerea ideala pentru tine.

Garsoniere Regim Hotelier iti pune la dispozitie apartamente in zona centrala a Bucurestiului, modern mobiliate si complet utilate (internet, aer conditionat, cablu TV) si servicii profesioniste (Receptie 24/7, Ghid Turistic 24/7, Transfer Aeroport 24/7, menaj la fiecare 3 zile).

Garsoniere Regim Hotelier dispune de un numar mare de apartamente nou utilate, renovate si finisate in cele mai mici detalii, alese cu atentie aslfel incat sa puteti gasi in apropiere mijloace de transport, restaurante, supermarket, institutii bancare totul pentru a facilita sederea dumneavoastra in Bucuresti.

StandardeServiciile de cazare oferite de noi sunt de calitate si competitive cu cele ale unor hoteluri de 4-5 stele. Fiind mult mai spatioase si complet echipate, apartamentele ofera un raport bun calitate / pret.

LocatiiApartamentele oferite spre inchiriere sunt situate exclusiv in zone centrale si ultracentrale, intens populate de restaurante, cluburi, cafenele, banci, centre de afaceri.

UtilitatiApartamentele oferite sunt complet mobilate si dispun de dotari ca: aer conditionat, telefon, internet, masina de spalat, frigider, filtru de cafea, cuptor cu microunde, antena satelit.

MenajulSe ofera menajul complet (inclusiv schimbarea lenjeriei si a prosoapealor) o data la 4 zile. La cerere menajul poate sa fie facut mai des.

Inchirierea unui apartament in Bucuresti, beneficiind de serviciile noastre este foarte simpla. Tot ce aveti de facut este sa accesati meniul siteului, sa alegeti si sa trimiteti o cerere de rezervare prin formularul pus la dispozitie.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.