Ghidul Serviciilor
Hemarom Service
inapoi la firma 205 vizite
Poza CHIRON FZ 08
Foto

Productiv, rapid si compact

Centre de prelucrare care va ofera fiabilitate, performanta si precizie, masinile din seria 08 putand fi folosite in aplicatii diverse.

Beneficiile tale

Precizie inalta si capacitate de prelucrare foarte mare, care va asigura un cost scazut al pieselor produse. Datorita constructiei modulare si a numeroaselor optiuni de configurare, aveti posibilitatea sa customizati masina dupa cum doriti.

Mașinile cu comandă numerică CNC CHIRON FZ 08 sunt cele mai adaptabile mașini de categorie compactă. Aceste mașini au costuri de întreținere foarte scăzute și sunt ușor de configurat.

Având un design modular și numeroase posibilități de configurare, mașinile FZ 08 pot fi soluția perfectă pentru cerințele tale.

Avantajele seriei FZ 08 Principalele motive pentru care recomandăm aceste centre cu comandă numerică sunt costurile de producție scăzute, viteza de procesare de înaltă calitate și spațiul de lucru redus.

Date tehnice

Date tehnice

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.