Ghidul Serviciilor
Clinica Psiho-Armonie-Bucuresti
inapoi la firma 182 vizite
Poza Psihodiagnostic si evaluare clinica
Foto

Evaluarea clinica presupune atat aplicarea unor teste psihologice (psihodiagnostic) cat si interviul clinic, realizat de un psiholog autorizat in a intreprinde o astfel de evaluare.

Ea are ca scop identificarea potentialului de functionare a psihicului fiecarui client, punctarea eventualelor dificultati sau chiar abateri de la normalitate si indrumarea catre un anumit tip de terapie: psihoterapie, terapie medicamentoasa etc.

Evaluarea clinica urmareste sa evidentieze eventualele tulburari psihice care ar putea exista dar si modalitatile de functionare deficitare ce se pot imbunatati semnificativ prin psihoterapie.

Evaluarea clinica are in vedere investigarea comportamentelor si a functiilor psihice a individului si ea nu tinteste doar punctarea sau relieferarea unor eventuale tulburari dar si a punctelor tari, a resurselor de care dispune clientul in incercarea sa de a depasi anumite dificultati.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.