Ghidul Serviciilor
Metropolitan Academy - Cursuri Cosmetica
inapoi la firma 571 vizite
Poza Curs formator
Pret: 450 RON
Foto

 

Competente dobandite:

 

1. Pregatirea formarii;2. Realizarea activitatilor de formare;3. Evaluarea participantilor la formare;4. Aplicarea metodelor si tehnicilor speciale de formare;5. Marketing-ul formarii;6. Proiectarea programelor de formare;7. Organizarea programelor si a stagiilor de formare;8. Evaluarea, revizuirea si asigurarea calitatii programelor si a stagiilor de formare.

 

Descriere detaliata:

 

Acest standard ocupaţional cuprinde competenţe obligatorii (de bază), care trebuiedemonstrate de toţi formatorii numiţi mai sus, indiferent de nivelul de calificare (inclusivmaiştrii de ucenicie) şi competenţe opţionale, care trebuie demonstrate cu precădere deanumite categorii de formatori. Formatorii care deţin numai competenţele de bază (obligatorii),realizează, de regulă, un program de formare conceput de alţi formatori, pot lucra în echipe cu alţi formatori, pot îndruma practica în producţie şi pregătirea ucenicilor. Competenţele opţionale vor fi formate numai împreună cu sau ulterior dobândirii / evaluării competenţelor de bază (obligatorii), conţinutul lor fiind adiacent competenţelor de bază.Astfel, formatorii implicaţi în managementul programelor de formare şi / sau personalulfurnizorilor de formare cu funcţii manageriale vor deţine, în funcţie de domeniul despecializare, una sau mai multe dintre unităţile opţionale de competenţă (Marketing-ulformării, Proiectarea programelor de formare, Organizarea programelor şi a stagiilor deformare, Evaluarea, revizuirea şi asigurarea calităţii programelor de formare).Formatorii care lucrează cu participanţi la formare la niveluri superioare de calificare vor trebui să probeze deţinerea unităţii de competenţă „Aplicarea metodelor şi tehnicilor speciale de formare”.

Formatorii vor trebui să dovedească toate competenţele cuprinse în SO.Experţii implicaţi în evaluarea programelor de formare profesională a adulţilor în vederea autorizării şi în monitorizarea acestora vor dovedi deţinerea competenţei de Evaluare, revizuire şi asigurarea calităţii programelor - inclusiv a stagiilor - de formare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.