Ghidul Serviciilor
Poiana Construct House - Constructii Case Din Lemn Rotund , Suceava
inapoi la firma 201 vizite
Poza Despre Poiana Construct House
Foto

Firma noastra dezvolta inca din 2005 proiecte case din lemn, constructii case din lemn rotund , pensiuni si mobilier pentru gradina, respectand cele mai inalte standarde de calitate.

Echipa noastra realizeaza case din lemn folosind materiale de cea mai buna calitate oferindu-va un mediu de locuit sanatos si va ofera o ambianta originala, placuta si relaxanta.

Proiectele noastre de constructii se adreseaza atat celor care isi doresc o casa de vacanta din lemn , o locuinta permanenta sau o pensiune.

Fiecare constructie facuta la firma noastra beneficiaza de proiectare gratuita.

Un al doilea castig vine din partea confortului propriu, care promite a fi unul sporit, lemnul fiind un bun izolator, astfel in cat iarna veti avea parte de caldura, iar vara gura de aer curat se va pastra in incaperile racoroase.

Nu in ultimul rand, avem factorul ridicat al durabilitatii, lemnul rezistand pana la sute de ani, urmat de factorul scazut de daune materiale in caz de risc seismic.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.