Ghidul Serviciilor
Biostefeco
inapoi la firma 141 vizite
Poza Dezinsectie si dezinfectie
Foto

Combaterea insectelor generatoare de disconfort (gândaci, plosnite, capuse, purici, molii, furnici, muste, tântari) în spatii deschise, cluburi în aer liber, terase, curti, piscine, cât si în spatii închise, restaurante, birouri, depozite, fabrici de alimente, spatii comerciale. Dezinsectia previne si combate transmisia unor boli de catre insecte si acarieni.  Utilizam substante avizate de Ministerul Sanatatii, din grupa ”bio” agreate de Comunitatea Europeana, care  sunt inodore, nu murdaresc, nu pateaza, nu lasa urme vizibile de produs, sunt biodegradabile.

Dezinsectia : Dezinsectia previne si combate transmisia unor boli de catre insecte si acarieni. Dezinfectia : decontaminare prin distrugerea microorganismelor Decontaminare prin distrugerea microorganismelor (bacterii, virusi, agenti patogeni, etc.) din mediul fizic înconjurator, pentru a preveni si combate infectii si boli transmisibile la om si animale prin eliminarea agentilor patogeni de pe suprafetele tratate

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.