Ghidul Serviciilor
Rofix, Timisoara - Tencuieli Decorative
inapoi la firma 296 vizite
Poza Beton
Foto
Foto

O materie prima de constructii importanta pentru epoca noastra

Mai mult de 50 % din constructiile de azi sunt realizate din beton. Durata lunga de viata a betonului, rezistenta, rentabilitatea ridicata si toate celelalte caracteristici tipice ale acestuia, precum turnarea in orice forma au facut din acesta un material de constructie la care nu se poate renunta. Astfel, el face de mult parte ca beton vizibil din nenumaratii metrii patrati de fatada ale imaginii obisnuite ale oraselor si asezarilor noastre.

Componentele principale din care este compus betonul sunt: cimentul, materiale de adaos (pietris, nisip) si apa. Cimentul este intr-o anumita masura montatorul diverselor elemente, liantul si este responsabil in mod esential de calitatea materialului de constructie. Datorita rezistentei insuficiente la tractiune a betonului, componentele din beton la constructiile inalte sunt prevazute cu armura din otel.

Pentru siguranta stabilitatii unei constructii din beton armat, efectul combinat al lucrului dintre otel si beton este o premisa importanta. Acest efect combinat necesar este inca asigurat permanent numai daca armatura de otel este protejata de intemperiile daunatoare printr-un strat suficient de gros de beton sau prin alte masuri.

Firma Rofix ofera in domeniul betoanelor o multitudine de betoane finite de inalta calitate:

 

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.